MUTFAKSEVERLER İÇİN EĞİTİMLER

"ANTAKYA MUTFAĞI"; Maksut Aşkar, Süheyl Budak'ın Tarifleri için MSA'da!

Yemek araştırmacısı ve yazar Süheyl Budak'ın "Antakya Mutfağı" kitabında yer alan yöresel tariflerinden oluşan seçkiyi, Uluslararası ödüllü Şef Maksut Aşkar'ın hazırladığı bu dijital eğitimde; Yumurtalı Humus, Külçe, Sittil Cavvara Çorbası, Ispanak Boraniyesi, Zerzevatlı Tepsi Kebabı, Şam Tatlısı yapımını tüm detaylarıyla öğrenip, Şef Maksut Aşkar'ı izleyerek uygulama fırsatı bulacaksınız.

"ANTAKYA MUTFAĞI"; Maksut Aşkar, Süheyl Budak'ın Tarifleri için MSA'da!

Yemek araştırmacısı ve yazar Süheyl Budak'ın "Antakya Mutfağı" kitabında yer alan yöresel tariflerinden oluşan seçkiyi, Uluslararası ödüllü Şef Maksut Aşkar'ın hazırladığı bu dijital eğitimde; Yumurtalı Humus, Külçe, Sittil Cavvara Çorbası, Ispanak Boraniyesi, Zerzevatlı Tepsi Kebabı, Şam Tatlısı yapımını tüm detaylarıyla öğrenip, Şef Maksut Aşkar'ı izleyerek uygulama fırsatı bulacaksınız. Buna ek olarak geleneksel ev yemeklerinin servis edildiği meşhur Sultan Sofrası lokantasının ve tarihî bir konakta yer alan Antakya Kahvaltı Evi’nin kurucusu ve sahibi Metin Tansal ve Süheyl Budak’ın geleneksel Antakya lezzetlerine dair gerçekleştirdikleri sohbete de şahitlik edeceksiniz. Toplam 7 dersten ve sohbet videosundan oluşan bu programdan elde edilen tüm gelir, Hayata Destek Derneği aracılığıyla Antakya Mutfağının gelişimi için kullanılacak.

Uygulamayı indirmek için;


Notlar

  • Satın alınan dijital eğitimlerde iade veya değişiklik yapılmamaktadır.

Workshop Menüsü

Bilinmesi Gerekenler

İş Bankası Maximum ve Maximiles özellikli bireysel kredi kartlarıyla 29 Şubat 2024 tarihine kadar 5.000 TL ve üzeri MSA workshop harcamaları için peşin ödemelerinize 6 aya varan faizsiz taksit fırsatından yararlanabilirsiniz. Bunun içi bilet satın almada ödeme seçenekleri adımında İşbankası’nı seçmeniz gerekmektedir. Detaylı bilgi için Sıkça Sorulan Sorular bölümünü ziyaret edebilirsiniz.