MUTFAKSEVERLER İÇİN EĞİTİMLER

Artizan Çikolata

Artizan Çikolata

Yerken mutluluk veren, yedikten sonra olsa da daha çok yesem dedirten çikolatanın envai çeşidine davetlisiniz. Tarihçesi, ideal kakao-yağ oranı, kalıplama teknikleri, transfer kağıdı kullanımı, marzipan yapımı, süsleme ve renklendirme gibi hem pratik hem de teorik bir içerikten oluşan “Artizan Çikolata”, evinizde veya pastanenizde uyguladığınız reçeteleri geliştirmeniz için bire bir.


Notlar

  • 27 Mayıs tarihindeki eğitimin ders programı aşağıdaki gibidir.
Artizan Çikolata
1. Ders 27 Mayıs 2022 Cuma 10.00-16.00
2. Ders 28 Mayıs 2022 Cumartesi 10.00-16.00
3. Ders 29 Mayıs 2022 Pazar 10.00-16.00

Workshop Menüsü

Bilinmesi Gerekenler

Etkinlik günü bilet veya bilet çıktısı/ QR kodu görüntüsü olmadan etkinliğe giriş yapılamamaktadır.

Workshop boyunca yapacağınız yemeklerin fazlasının gıda atığı olmaması adına, saklama kaplarınızı yanınızda getirerek evinize götürebilir, böylece aynı zamanda sevdiklerinizle de paylaşabilirsiniz

Diğer

  • Eğitim 6 kişiliktir.
  • Derslerin telafisi yoktur, yerinize başkası katılamaz.
  • Biletler tek kişiliktir. İstasyonlarda (çalışma alanlarında) tek çalışılmaktadır.