Artizan Çikolata
Yerken mutluluk veren, yedikten sonra olsa da daha çok yesem dedirten çikolatanın envai çeşidine davetlisiniz.

Yerken mutluluk veren, yedikten sonra olsa da daha çok yesem dedirten çikolatanın envai çeşidine davetlisiniz. Tarihçesi, ideal kakao-yağ oranı, kalıplama teknikleri, transfer kağıdı kullanımı, marzipan yapımı, süsleme ve renklendirme gibi hem pratik hem de teorik bir içerikten oluşan “Artizan Çikolata”, evinizde veya pastanenizde uyguladığınız reçeteleri geliştirmeniz için bire bir.
Notlar
- 19 Eylül tarihli eğitimin ders programı aşağıdaki gibidir;
Artizan Çikolata |
||
1. Ders |
19 Eylül 2022 Pazartesi |
10.00-16.00 |
2. Ders |
20 Eylül 2022 Salı |
10.00-16.00 |
3. Ders |
21 Eylül 2022 Çarşamba |
10.00-16.00 |
Bilinmesi Gerekenler
Etkinlik günü bilet veya bilet çıktısı/ QR kodu görüntüsü olmadan etkinliğe giriş yapılamamaktadır.
Workshop boyunca yapacağınız yemeklerin fazlasının gıda atığı olmaması adına, saklama kaplarınızı yanınızda getirerek evinize götürebilir, böylece aynı zamanda sevdiklerinizle de paylaşabilirsiniz
Diğer
- Eğitim 6 kişiliktir.
- Derslerin telafisi yoktur, yerinize başkası katılamaz.
- Biletler tek kişiliktir. İstasyonlarda (çalışma alanlarında) tek çalışılmaktadır.
İlginizi çekebilecek diğer workshop’lar