Deniz Ürünleri Ve Pişirme Teknikleri
Mavi derinliklerden mutfağımıza konuk olan deniz ürünlerini su yüzüne çıkartıyoruz.

Mavi derinliklerden mutfağımıza konuk olan deniz ürünlerini su yüzüne çıkartıyoruz. Somondan, ızgara kalamara birçok bilgiyi öğreneceğiniz bu eğitimde gönlünüze su serpiyoruz.
Workshop’ta Öğrenilecek Teknikler
• Deniz ürünlerinin seçimi ve porsiyonlanması
• Ayıklama ve filetolama
• Çeşidine göre pişirme teknikleri
Notlar
- Biletler tek kişiliktir. İstasyonlarda (çalışma alanlarında) iki kişi beraber çalışmaktadır.
Bilinmesi Gerekenler
Etkinlik günü bilet veya bilet çıktısı/ QR kodu görüntüsü olmadan etkinliğe giriş yapılamamaktadır.
Workshop boyunca yapacağınız yemeklerin fazlasının gıda atığı olmaması adına, saklama kaplarınızı yanınızda getirerek evinize götürebilir, böylece aynı zamanda sevdiklerinizle de paylaşabilirsiniz
İlginizi çekebilecek diğer workshop’lar