MUTFAKSEVERLER İÇİN EĞİTİMLER

Etler ve Pişirme Teknikleri

Et. İki harften oluşan bu kelimeyi sadece okurken bile ağzınız sulanmaya başladıysa lütfen telaşlanmayın. Doğru yerdesiniz

Etler ve Pişirme Teknikleri

Et. İki harften oluşan bu kelimeyi sadece okurken bile ağzınız sulanmaya başladıysa lütfen telaşlanmayın. Doğru yerdesiniz. Hemen elinizdeki kitapçığı masaya bırakın ve MSA’ya gelin. Çünkü bu eğitim tam size göre. 4 saat boyunca hem teorik hem de uygulamalı bir eğitim alacak ve ete dair aklınıza gelen her sorunun cevabını bulacaksınız. “Etler ve Pişirme Teknikleri” mutfakta. Mutfak, MSA’da.


Workshop’ta Öğrenilecek Teknikler

• Doğru et seçimi
• Etin kısımları ve porsiyonlanması
• Çeşidine göre pişirme teknikleri


Notlar

* Workshop boyunca yapacağınız yemeklerin fazlasını evinize götürmek üzere, saklama kaplarınızı yanınızda getirebilirsiniz.

Biletler tek kişiliktir. İstasyonlarda (çalışma alanlarında) iki kişi beraber çalışmaktadır.


Workshop Menüsü

Bilinmesi Gerekenler

Covid-19 pandemi süreciyle birlikte alınan tedbirler doğrultusunda MSA bünyesinde hayata geçirilen genel uygulamalar için tıklayın.

Etkinlik günü bilet veya bilet çıktısı/ QR kodu görüntüsü olmadan etkinliğe giriş yapılamamaktadır.

Workshop boyunca yapacağınız yemeklerin fazlasını evinize götürmek üzere, saklama kaplarınızı yanınızda getirebilirsiniz.