MUTFAKSEVERLER İÇİN EĞİTİMLER

Matmazel Makaron

Makaron yapım tekniklerini öğreneceğiniz “Matmazel Makaron”, Fransız üstatlara saygı duruşu niteliğinde.

Matmazel Makaron

Yıl 1862. Louis Ernest Ladurée, Paris’te bir fırın açar. Dolgu kremasını iki yuvarlak beze arasında sunarak 156 yıl süren bir Fransız geleneğinin ilk adımını atar. Masalsı ama bir o kadar gerçek. Zahmetli ve bir o kadar da eşsiz. Makaron yapım tekniklerini öğreneceğiniz “Matmazel Makaron”, Fransız üstatlara saygı duruşu niteliğinde.


Workshop’ta Öğrenilecek Teknikler

• Pürüzsüz yüzeyli makaron hazırlama
• Doğru kıvamda ganaj dolgusu hazırlama ve renklendirme


Notlar

  • Bu workshopta yaklaşık 30 makaron hazırlayacaksınız. Hazırladığınız makaronları özel makaron kutusunda evinize götürebilirsiniz.
  • Biletler tek kişiliktir. İstasyonlarda (çalışma alanlarında) tek çalışılmaktadır.

Workshop Menüsü

Bilinmesi Gerekenler

Etkinlik günü bilet veya bilet çıktısı/ QR kodu görüntüsü olmadan etkinliğe giriş yapılamamaktadır.

Workshop boyunca yapacağınız yemeklerin fazlasının gıda atığı olmaması adına, saklama kaplarınızı yanınızda getirerek evinize götürebilir, böylece aynı zamanda sevdiklerinizle de paylaşabilirsiniz