Taş Fırından
Fırından çıkmış sıcacık hamurun kokusunu ve çıtırtısını takip ederseniz, kendinizi MSA’nın Artizan Ekmek mutfağında bulmanız çok olası.

Fırından çıkmış sıcacık hamurun kokusunu ve çıtırtısını takip ederseniz, kendinizi MSA’nın Artizan Ekmek mutfağında bulmanız çok olası. Toplam 2 gün süren 12 saatlik bu eğitim ile; hamurların farklı türlerini, en iyi pide hamurunun nasıl yapılacağını, en sevilen, vazgeçemediğiniz lahmacun, pide, ekşi mayalı pizza ve bunun gibi tarifleri ve daha fazlasını MSA şeflerinin yorumuyla öğreneceksiniz.
Workshop’ta Öğrenilecek Teknikler
- Ekşi maya yapımı ve beslenmesi
- Un çeşitleri ve farkları
- Maya çeşitleri, farkları ve kullanım alanları
- Katlama, mayalama ve pişirme teknikleri
- Muhafaza yöntemleri
Notlar
- 5 Temmuz tarihindeki eğitimin ders programı aşağıdaki gibidir;
Taş Fırından |
||
1. Ders |
5 Temmuz 2022 Salı |
10.00-16.00 |
2. Ders |
6 Temmuz 2022 Çarşamba |
10.00-16.00 |
- 6 Ağustos tarihindeki eğitimin ders programı aşağıdaki gibidir;
Taş Fırından |
||
1. Ders |
6 Ağustos 2022 Cumartesi |
10.00-16.00 |
2. Ders |
7 Ağustos 2022 Pazar |
10.00-16.00 |
Bilinmesi Gerekenler
Etkinlik günü bilet veya bilet çıktısı/ QR kodu görüntüsü olmadan etkinliğe giriş yapılamamaktadır.
Workshop boyunca yapacağınız yemeklerin fazlasının gıda atığı olmaması adına, saklama kaplarınızı yanınızda getirerek evinize götürebilir, böylece aynı zamanda sevdiklerinizle de paylaşabilirsiniz
Diğer
- Eğitim 6 kişi ile gerçekleştirilmektedir.
- Biletler tek kişiliktir. İstasyonlarda (çalışma alanlarında) tek çalışılmaktadır.
- Hazırladığınız ürünleri MSA tarafından verilecek özel kutularda evinize götürebilirsiniz.
- Derslerin telafisi yoktur, yerinize başkası katılamaz.
İlginizi çekebilecek diğer workshop’lar