MUTFAKSEVERLER İÇİN EĞİTİMLER

Vegan Peynir

Biz bu mutfakta peyniri sütsüz yapıyoruz. Evet. Sütsüz. Siz de süt ve süt ürünlerini kullanmadığınız için alternatif ürünler arıyorsanız doğru yerdesiniz.

Vegan Peynir

Biz bu mutfakta peyniri sütsüz yapıyoruz. Evet. Sütsüz. Siz de süt ve süt ürünlerini kullanmadığınız için alternatif ürünler arıyorsanız doğru yerdesiniz. Yemişlerden nasıl peynir yapıldığını ve bunların fermantasyonunu ayrıca ürünleri nasıl kullanacağınıza dair bilgileri tüm detaylarıyla öğrenip, evinizde kendi vegan peynirinizi hazırlamanızı sağlayacak bu eğitim tam sizlik. Kaçırmayın.


Workshop’ta Öğrenilecek Teknikler

Workshopta öğrenilecek teknikler:
•Kuru yemişler hakkında detaylı bilgiler, kaju ve badem fermantasyonu
•Mayalar, peynir yapımında kullanılan katkı maddeleri
•Yemiş peynirlerinin aromalandırılması, ekipman kullanımı ve püf noktaları
•Muhafaza koşulları ve dikkat edilmesi gerekenler


Notlar

  • Biletler tek kişiliktir. İstasyonlarda (çalışma alanlarında) tek çalışılmaktadır.

Workshop Menüsü

Bilinmesi Gerekenler

Etkinlik günü bilet veya bilet çıktısı/ QR kodu görüntüsü olmadan etkinliğe giriş yapılamamaktadır.

Workshop boyunca yapacağınız yemeklerin fazlasının gıda atığı olmaması adına, saklama kaplarınızı yanınızda getirerek evinize götürebilir, böylece aynı zamanda sevdiklerinizle de paylaşabilirsiniz