• WORKSHOP TARİHİ

    27 - 28 Nisan

    10:00 - 15:00

    WORKSHOP ÜCRETİ

    1.050 TL


Siz de her malzemenin en doğalının peşinde koşan, her yemeği en sağlıklı şekilde pişirmek isteyenlerdenseniz, doğal yöntemlerle evde peynir yapımını öğrenmenizin zamanı geldi. Birbirinden lezzetli peynirlerin yapımını her aşamasıyla öğreneceğiniz Artizan Peynir Yapımı MSA'da sizi bekliyor.

Artizan Peynir 'de çiğ süt ve pastörizasyondan peynir mayasına, tuzlama ve salamura tekniklerinden mevsimine göre süt farklılıklarına ve kültür bakterilerine kadar peynir yapımının tüm inceliklerini öğreneceksiniz. Ayrıca eğitim sırasında, kendi yaptığınız peynirlerin lezzetini öne çıkaracak tatlı ve yemeklerin tadımını yapacaksınız.

İki gün süren bu eğitimin ardından yoğurt, sepet peyniri, ricotta-lor peyniri, suda mozzarella ve mascarpone yapımlarında uzmanlaşacak, istediğiniz peyniri evde en doğal yöntemlerle yapmanın keyfini çıkaracaksınız.



Önemli Bilgiler

* Programlarımız en az 8 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
* 18 yaşından küçükler etkinliğe alınmamaktadır.
* 18 yaş ve üzeri katılımcılar bilete tabidir.
* İstasyonlarda tek kişi çalışılmaktadır.
* Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
* MSA, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
* Biletler tek kişiliktir.
* Etkinlik günü Bilet-bilet çıktısı/ QR kodu görüntüsü olmadan etkinliğe giriş yapılamamaktadır.