• WORKSHOP TARİHİ

    02 - 04 Mart

    10:00 - 16:00

    WORKSHOP ÜCRETİ

    1.650 TL


“%100 Ekşi Maya”dan çıktığınızda artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Bu eğitimde, ekşi maya ve nohut mayasının oluşturulması, mayalama ve katlama teknikleri, maya çeşitlerinin arasındaki farklar gibi ekşi mayaya dair her şeyi öğreneceksiniz. Öğrenmekle kalmayıp yoğurma ve pişirme tekniklerini deneyimleyecek, böylece pratiğinizi de geliştireceksiniz. Sadece ekşi maya kullanarak yapılan ekmek çeşitlerinin yanı sıra; bagel, köy ekmeği ve francala gibi birçok ekmeği de ekşi mayayla nasıl yapabileceğinizi göreceksiniz. Ekşi maya konusunda tecrübe edinmek isteyen aşçılık ve pastacılık öğrencilerinin, işletme sahiplerinin, mutfak personellerinin ve tabii ki ekşi mayalı ekmek tutkunlarının katılımı için tasarlanan bu özel eğitim MSA’da sizi bekliyor.


Menü

  • 1. Gün

  • Francala
  • Alman Çiftçi Ekmeği
  • Rustik Ekmek
  • 2 Mart Pazartesi, 10.00-16.00
  • 2. Gün

  • %100 tam buğday ekmeği
  • Nohut mayalı ekmek
  • Danimarka çavdar ekmeği
  • 3 Mart Salı, 10.00-16.00
  • 3. Gün

  • Pide
  • Sokak Simidi
  • 4 Mart Çarşamba, 10.00-16.00
/

Workshop Takvimi

  • %100 Ekşi Maya

    25 Eylül Cuma

    10:00 - 16:00

    1850 TL

  • %100 Ekşi Maya

    20 Kasım Cuma

    10:00 - 16:00

    1850 TL

Önemli Bilgiler


  • Tüm katılımcılara önlük seti ve reçeteleri içeren “%100 Ekşi Maya” kitabı verilecektir.
  • Eğitim sonunda şef tarafından imzalı özel sertifika verilmektedir.
  • 18 yaşından küçükler etkinliğe alınmamaktadır.
  • İstasyonlarda tek kişi çalışılmaktadır.Programımız 4 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
  • Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
  • MSA, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
  • Biletler tek kişiliktir.
  • * Etkinlik günü Bilet-bilet çıktısı/ QR kodu görüntüsü olmadan etkinliğe giriş yapılamamaktadır.