-
MENÜ
14 Ocak Salı
San choy bow; dana eti, marul yaprakları, chili ve istiridye sos
Tavuk katsu köri, sebze salatası ile
Buharda yasemin pilavı
Kızarmış dondurma, çikolata sos ile
14 Ocak Salı
19:00 - 22:00240 TL
Japonya’dan Tayland’a, Vietnam’dan Çin’e, Uzak Doğu’nun renkli dünyasına davetlisiniz. Sadece pişirme tarzı ve sunum tekniklerini değil, Uzak Doğu’nun yemek felsefesini ve ritüelini de öğreneceğiniz bu workshop, şimdi çok yakınınızda.
14 Ocak Salı
San choy bow; dana eti, marul yaprakları, chili ve istiridye sos
Tavuk katsu köri, sebze salatası ile
Buharda yasemin pilavı
Kızarmış dondurma, çikolata sos ile
* Programlarımız en az 8 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
* 18 yaşından küçükler etkinliğe alınmamaktadır.
* 18 yaş ve üzeri katılımcılar bilete tabidir.
* İstasyonlarda tek kişi çalışılmaktadır.
* Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
* MSA, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
* Biletler tek kişiliktir.
* Mutfak Sanatları Akademisi’ne giriş için hes kodu zorunludur. Lütfen gelmeden önce HES kodunuzu almayı unutmayın.
* Etkinlik günü Bilet-bilet çıktısı/ QR kodu görüntüsü olmadan etkinliğe giriş yapılamamaktadır.